Menyang kontèn

Luke Jephcott

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Luke Jephcott
Katerangan priangga
Jeneng dawa Luke Owen Jephcott[1]
Tanggal lair (2000-01-26) 26 Januari 2000 (umur 24)[2]
Papan lair Aberystwyth, Wales[3]
Posisi main Penyerang[2]
Katerangan klub
Tim saiki
Plymouth Argyle
Angka 31
Karir nom
2007-2013 Wendron United
2013–2014 Helston Athletic
2014–2019 Plymouth Argyle
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2018– Plymouth Argyle 41 (20)
2019–2020Truro City (nyileh) 18 (5)
Tim nasional
2018– Wales U-19[4] 6 (0)
2018– Wales U-21 3 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 20:45, 16 January 2021 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 21:44, 17 November 2020 (UTC)

Luke Owen Jephcott (lair 26 Januari 2000) yaiku pemain bal-balan profesional Wales sing main dadi Penyerang kanggo Plymouth Argyle.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Notification of shirt numbers: Purrington" (PDF). English Football League. kc. 54. Dibukak ing 25 October 2019.
  2. a b "Luke Jephcott - Striker". Plymouth Argyle. Dibukak ing 20 November 2018.
  3. Cowdery, Rick (12 March 2018). "Luke Jephcott Interview". The Pilgrim Matchday Programme, Plymouth Argyle vs Shrewsbury Town.
  4. Luke Jephcott ing Soccerway