Lubniewice

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Lubniewice
POL Lubniewice COA.svg
Lambang Lubniewice
120px
Lokasi Lubniewice
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Lubniewice
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Lubniewice (Jerman Königswalde) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé padunung ... jiwa.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Lubniewice&oldid=1001813"