Lubniewice

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Lubniewice
POL Lubniewice COA.svg
Lambang Lubniewice
120px
Lokasi Lubniewice
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Lubniewice
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Lubniewice (Jerman Königswalde) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.