Lubawka

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Lubawka
POL Lubawka COA.svg
Lambang Lubawka
120px
Lokasi Lubawka
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Lubawka
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Lubawka (Jerman Liebau) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé padunung ... jiwa.

Lubawka


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Lubawka&oldid=1002053"