Lubawka

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Lubawka
POL Lubawka COA.svg
Lambang Lubawka
120px
Lokasi Lubawka
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Pedunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Lubawka
Situs wèb resmi:
Politik
Walikutha: ...

Lubawka (Jerman Liebau) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung ... jiwa.

Lubawka
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Lubawka&oldid=827600"