Louis Renault

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Louis Renault

Louis Renault (Autun, 21 Mei 1843Barbizon, 8 Fèbruari 1918) inggih punika hakim kaliyan pendhidhik Prancis ingkang sesarengan kaliyan Ernesto Moneta angsal Bebungah Katentreman Nobèl amargi sampun nyengkuyungi konferènsi katentreman wonten den Haag. Nalika taun 1901 piyambakipun anggota saking Académie des sciences morales et politiques.

Rujukan[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Louis_Renault&oldid=1106551"