Menyang kontèn

Lorde

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

Ella Maria Lani Yelich-O'Connor (lair 7 Novèmber 1996; umur 27 taun) utawa kang kondhang minangka Lorde ya iku penyanyi lan penulis lagu saka Sélandia Anyar.