Lorde

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Ella Maria Lani Yelich-O'Connor (lair 7 November 1996; umur 19 taun) utawa kang luwih dikenal minangka Lorde ya iku penyanyi lan penulis lagu saka Sélandia Anyar.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Lorde&oldid=988459"