Lorde

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Ella Maria Lani Yelich-O'Connor (lair 7 Novèmber 1996; umur 20 taun) utawa kang luwih dikenal minangka Lorde ya iku penyanyi lan penulis lagu saka Sélandia Anyar.