Litveit

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Litveit
Lidtveit
Désa
Litveit kapernah ing Aust-Agder
Litveit
Litveit
Litveit kapernah ing Norway
Litveit
Litveit
Prenahé désa
Koordhinat: 58°56′19″N 7°45′54″E / 58.9387°N 07.7649°E / 58.9387; 07.7649Koordhinat: 58°56′19″N 7°45′54″E / 58.9387°N 07.7649°E / 58.9387; 07.7649
NagaraNorway
WewengkonNurwègen Lor
Kabupaten (County)Aust-Agder
DhistrikSetesdal
MunisipalitasBygland
Élepasi[1]465 m (1,526 ft)
Zona wektuCET (UTC+01:00)
 • Usum panas (DST)CEST (UTC+02:00)
Kodhe pos4745 Bygland

Litveit utawa Lidtveit iku sawijining désa kang dumunung ing nagara Nurwègen.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Litveit, Bygland (Aust-Agder)". yr.no. Dijupuk 2017-04-23.