Liptauer

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Liptauer
Liptauer.jpg
JinisCheese spread
Woworan pokokCheeses such as sheep milk, goat milk, quark or cottage
Buku masakan: Liptauer  Médhia: Liptauer

Liptauer minangka jinis keju pedhes sing digawé saka keju susu wedhus, keju wedhus, quark, utawa keju pondok .[1]

Etimologi[besut | besut sumber]

Jeneng kasebut dijupuk saka jeneng Jerman Liptau kanggo wilayah Liptov (Hungaria: Liptó ) ing Slowakia sisih lor, bekas kabupaten ing Kekaisaran Austro-Honggari .

Referensi[besut | besut sumber]

  1. Federation, International Dairy (1986). Bulletin. Bulletin. Secrétariat Général. pp. 208–209. Dibukak ing June 1, 2017.