Liptauer

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Liptauer
Liptauer.jpg
JinisCheese spread
Woworan pokokCheeses such as sheep milk, goat milk, quark or cottage
Buku masakan: Liptauer  Médhia: Liptauer

Liptauer minangka jinis keju pedhes sing digawé saka keju susu wedhus, keju wedhus, quark, utawa keju pondok .[1]

Etimologi[besut | besut sumber]

Jeneng kasebut dijupuk saka jeneng Jerman Liptau kanggo wilayah Liptov (Hungaria: Liptó ) ing Slowakia sisih lor, bekas kabupaten ing Kekaisaran Austro-Hongaria .

Referensi[besut | besut sumber]

  1. Federation, International Dairy (1986). Bulletin. Bulletin. Secrétariat Général. pp. 208–209. Retrieved June 1, 2017.