Lindhu ing Italia Tengah 2016

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Tlatah ing Italia tengah sing kena ing lindhu

Sawijining lindhu mawa skala 6,2 kadadéan ing Italia Tengah ing tanggal 24 Agustus 2016 tabuh 3.36.32 (CEST) utawa 1.36 (UTC). Épisènteré cedhak Accumoli lan hiposènteré ana ing jero 4,2 km, kurang luwih 75 km sakidul-wétané Perugi lan 54 km saloring L'Aquila ing sawijining laladan cedhak pawatesan daérah Umbria, Lazio, Abruzzo lan Marche. Ana saorané 250 korban tiwas lan puluhan liyané tatu-tatu.