Lights Out (filem 2016)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Lights Out ya iku filem adikodrati horor saka Amèrikah taun 2016, filem iki disutradarani David F. Sandberg minangka debut dadi sutradhara gedhé, lan filem iki diprodhuksi déning Lawrence Grey, James Wan, lan Eric Heisserer, lan naskah kanggo filem iki ditulis déning Heisserer. Filem iki dibintangi Teresa Palmer, Gabriel Bateman, Billy Burke lan Maria Bello. Filem iki dhedhasar filem cekak kang digawé déning Sandberg ing taun 2013 kang judhul filem cekak padha lan uga diparagani déning Lotta Losten, minangka paraga mligi ing filem cekak iku.[1]

Filem Light Out digebyakaké ana ing Los Angeles Film Festival tanggal 8 Juni taun 2016 lan uga digebyakaké ana ing Amèrikah tanggal 22 Juli déning Warner Bros. Filem iki nampa pikolèhan $85 yuta lan tanggepan kang lumrahé apik.[2][3]

Cast[besut | besut sumber]

  • Teresa Palmer minanka dadi Rebecca
    • Amiah Miller minanka dadi Rebecca nalika nom
  • Gabriel Bateman minanka dadi Martin, adhi lanangé Rebecca.
  • Alexander DiPersia minanka dadi Bret, pacaré Rebecca.
  • Maria Bello minanka dadi Sophie, Ibuné Rebecca lan Martin.
    • Emily Alyn Lind minanka dadi Young Sophie
  • Billy Burke minanka dadi Paul, bojoné Sophie lan bapaké Martin.
  • Alicia Vela-Bailey minanka dadi Diana, roh jahat.
    • Ava Cantrell minanka dadi Diana nalika nom
  • Lotta Losten minanka dadi Esther, asistené Paul.
  • Andi Osho minanka dadi Emma

Produksi[besut | besut sumber]

Prosès makarya filem[besut | besut sumber]

Panjupukan gambar mligi filem iki diwiwiti ing tanggal 29 Juni 2015.[4][5] Prosès makarya filem wrapped ing tanggal 5 Agustus taun 2015.[6]

Gebyagan[besut | besut sumber]

Filem iki digebyakaké ana ing  Los Angeles Film Festival tanggal 8 Juni taun 2016.[7] Filem iki uga digebyakaké ana ing  Comic-Con tanggal 20 Juli taun 2016,[8] lan ing tanggal 22 Juli taun 2016.[9]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Woener (March 26, 2016). "Meredith". Dijupuk June 7, 2016. 
  2. "Lights Out (2016)". Rotten Tomatoes. Dijupuk July 30, 2016. 
  3. "Lights Out (2016)".
  4. "On the Set for 6/29/15: Justin Lin Rolls Cameras on ‘Star Trek Beyond’, Emilia Clarke Wraps ‘Me Before You’". ssninsider.com. June 29, 2015. Dijupuk July 2, 2015. 
  5. "Teresa Palmer Joins LIGHTS OUT with James Wan". hellhorror.com. June 29, 2015. Dijupuk July 2, 2015. 
  6. "James Wan on Instagram". Instagram. August 5, 2015. Dijupuk August 5, 2015. 
  7. "Idris Elba's 'Hundred Streets,' 'Lights Out' to Debut at LA Film Festival". April 22, 2016. 
  8. D'Alessandro, Anthony (July 19, 2016). "Warner Bros./New Line Turning On ‘Lights Out’ With Comic-Con Screening". Deadline.com. Dijupuk July 23, 2016. 
  9. D'Alessandro, Anthony (December 21, 2015). "Guy Ritchie’s King Arthur Film Gallops To 2017; ‘Lights Out’ Set For Summer". Deadline.com. Dijupuk July 23, 2016.