Lewin Brzeski

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Lewin Brzeski
POL Lewin Brzeski COA.svg
Lambang Lewin Brzeski
120px
Lokasi Lewin Brzeski
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Lewin Brzeski
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Lewin Brzeski (Jerman Löwen) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.