Lewin Brzeski

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Lewin Brzeski
POL Lewin Brzeski COA.svg
Lambang Lewin Brzeski
120px
Lokasi Lewin Brzeski
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Lewin Brzeski
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Lewin Brzeski (Jerman Löwen) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.