Let's Eat (seri TV)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Let's Eat ya iku serial télévisi Koréa Kidul kang dibintangi déning Lee Soo-kyung, Yoon Doo-joon, Shim Hyung-tak, lan Yoon So-hee. Seri iki disiaraké ing tvN saka 28 Novèmber 2013 nganti 13 Maret 2014.

Aleran[besut | besut sumber]

Lee Soo-kyung ya iku paralegal kang ketemu karo Goo Dae-young (Yoon Doo-joon) sing seneng mangan. Saka kono, Soo-kyung lan Dae-young wiwit mangan bebarengan lan kanthi mangkono bisa njalin katresnan.

Paraga[besut | besut sumber]

Paraga utama[besut | besut sumber]

  • Lee Soo-kyung minangka Lee Soo-kyung [1]
  • Yoon Doo-joon minangka Goo Dae-young [2]
  • Shim Hyung-tak minangka Kim Hak-moon
  • Yoon So-hee minangka Yoon Jin-yi [3]

Paraga tambahan[besut | besut sumber]

  • Lee Do-yeon minangka Oh Do-yeon
  • Jang Won-young minangka Choi Kyu-sik
  • Jung Soo-young minangka Park Kyung-mi
  • Hong Eun-taek minangka Choi Deok-young
  • Oh Kwang-suk minangka Hyun Kwang-suk
  • Choi Dae-sung minangka bos Laundromat
  • Jung Tae-sung minangka ponakan Hak-moon

Prodhuksi[besut | besut sumber]

Serial iki nduwèni pola adegan sing dumunung. Park Joon-hwa, prodhuser lan sutradara saka seri kasebut nyatakaké menawa "Drama iki fokus ing babagan hubungan antar wong sing sakdurungé ora kenal banjur dadi cedhak kanthi acara mangan bareng. Drama iki uga nuduhaké prosès carané wong ningkataké hubungan liwat pangan."

Terusan[besut | besut sumber]

Terusan seri iki ditayangké ing taun 2015 kanthi irah-rahan Let's Eat 2. Carita ing seri terusan iki ya iku Yoon Doo-joon pindah menyang Sejong City ketemu karo Seo Hyun-jin, kanca lawasé kang banjur njalin katresnan marang Doo-joon.

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Hong, Grace Danbi (27 February 2014). "B2ST Yoon Du Jun Gets Shy Over His Kiss Scene in Let's Eat". enewsWorld. Dijupuk 2014-10-04. 
  2. Hong, Grace Danbi (18 November 2013). "Yoon Du Jun Shares Microwave Recipe that Men Living Alone Use". enewsWorld. Dijupuk 2014-10-04. 
  3. Son, Bo-kyung (10 December 2013). "EXO's MV Girl Yoon So Hee Turns Out to be an Umchinddal". enewsWorld. Dijupuk 2014-10-04. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]