Lebak

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Lebak iku kutha ing Kabupatèn Lebak propinsi: Banten

Uga delengen[besut | besut sumber]