Laura Ingalls Wilder

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Laura Ingalls Wilder
Laura Ingalls Wilder cropped sepia2.jpg
Laura Ingalls Wilder, circa 1885
LairLaura Elizabeth Ingalls
(1867-02-07)7 Fèbruari 1867
Pepin County, Wisconsin, U.S.
PatiFèbruari 10, 1957(1957-02-10) (umur 90)
Mansfield, Missouri, U.S.
PakuburanMansfield Cemetery, Mansfield, Missouri, U.S.

Tandha tangan

Laura Elizabeth Ingalls Wilder (lair 7 Februari 1867) ing Amerika, panulis buku The Little House on the Prairie lan buku-buku liyane, buku sing ngandhani tentang urip ing padang suket.[1]

Kala nom[besut | besut sumber]

Laura Ingalls Wilder lair ing "omah cilik ing alas gedhe" Wisconsin ing 7 Februari 1867, uripe lair padha kaya sing dicritake ing buku sing ditulis "iki crita dawa"

Urip pribadi[besut | besut sumber]

Kulawarga Ingalls urip sedhela ing dhuwur omah lan plataran, banjur pindhah nang De Smet, Dakota Kidul, ngendi bapaké nyambut gawe dadi tukang kayu, kulawarga Laura punika

Caroline lan Charles Ingalls

Réferènsi[besut | besut sumber]

Catetan[besut | besut sumber]

  1. "Laura Ingalls Wilder | Biography, Books, & Facts". Encyclopedia Britannica. Diarsip saka asliné ing October 26, 2021. Dibukak ing 2020-02-04.