Larungan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Larungan iku upacara kang dianakaké saben tanggal 1 Sura ana ing tlatah pasisir Parangkusumo Ngayogyakarta.