Lars Løkke Rasmussen

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Lars Løkke Rasmussen

Lars Løkke Rasmussen (Vejle, 15 mei taun 1964) iku Mahamantri Denmark lan pemimpin parté Venstre. Tau njabat minangka Mantri Dalam Negeri lan Kasehatan wiwit 27 November taun 2001, minangka péranganing rong kabinèt pisanan para mantri Anders Fogh Rasmussen lan Mantri perumahan sarta mèlu sajeroning kabinèt katelu wiwit 23 november 2007. Tanggal 5 April 2009 nggantèkaké Fogh Rasmussen minangka Mahamantri nagari iku, amarga Fogh Rasmussen wis diangkat dadi Sekretaris Jenderal NATO.

Dhèwèké salah siji anggota parlemen danés (Folketinget) wiwit 21 September 1994. Sajeroning pangangkatané, dhèwèké janji nerusaké pulitik pendahuluné.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]