Lao Tzu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Lao Tzu (aksara Hanzi 老子), punika satunggiling filsuf saking nagari Cinten ingkang misuwur. Ing tanah Jawi, piyambakipun ugi dipuntepangi tiyang-tiyang Jawi-Cinten. Awit Lao Tzu punika pangadegipun Taoisme.

Wikipedia
Artikel punika, artikel dhasar ingkang kedah dipundarbèni sadaya basa.