Langfjordbotn, Alta

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Langfjordbotn, Alta
Désa ing Norwegia
Negara Flag of Norway Norway
Time zone CET (UTC+1)
 • Summer (DST) CEST (UTC+2)

Langfjordbotn, Alta punika désa dumunung ing negara Norwegia.

Delengen uga[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]