Landro, Hordaland

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Landro
Désa
Landro kapernah ing Hordaland
Landro
Landro
Landro kapernah ing Norway
Landro
Landro
Prenahé désa
Koordhinat: 60°25′25″N 04°57′59″E / 60.42361°N 4.96639°E / 60.42361; 4.96639Koordhinat: 60°25′25″N 04°57′59″E / 60.42361°N 4.96639°E / 60.42361; 4.96639
NagaraNurwègen
WewengkonNurwègen Kulon
Kabupatèn (County)Hordaland
DhistrikMidhordland
MunisipalitasFjell
Élepasi[1]14 m (46 ft)
Zona wektuCET (UTC+01:00)
 • Usum panas (DST)CEST (UTC+02:00)
Kodhe pos5363 Ågotnes

Landro ya iku sawijining désa kang dumunung ing nagara Nurwègen.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Landro, Fjell (Hordaland)" (ing basa Norwegian). yr.no. Dijupuk 2014-12-08.