Lam Pou-chuen

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Furuya Tōru lan Francis Lam

Francis Lam Pou-chuen (Aksara Tionghoa 林保全, Pinyin: Lín Bǎoquán, 10 Oktober 1951 - surut 2 Januari 2015, nalika tilar donya umuré 63 taun), iku sawijining pangisi swara saka Hong Kong. Dhèwèké misuwur amarga sing ngayahi dubbing (Doraemon) punjul 20 taun.

Pati[besut | besut sumber]

Francis Lam suwé nandhang lelara diabetes. Lelarané iki sing marahi awaké tilar donya.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]