Laimdota Straujuma

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Laimdota Straujuma
26.janvāra Saeimas ārkārtas sēde (24621032625) (cropped).jpg
Mahamantri Letlan ka-21
Linggih
22 Januari 2014 – 11 Februari 2016
PrésidhènAndris Bērziņš
Raimonds Vējonis
Kang sadurungéValdis Dombrovskis
Kang sawiséMāris Kučinskis
Mantri Pertanian
Linggih
25 Oktober 2011 – 22 Januari 2014
MahamantriValdis Dombrovskis
Kang sadurungéJānis Dūklavs
Kang sawiséJānis Dūklavs
Rerincèn dhiri
Lair (1951-02-24) 24 Fèbruari 1951 (umur 71)
Mežvidi, Republik Sosialis Soviet Letlan, Uni Sovyet
(saiki Munisipalitas Kārsava, Letlan)

Laimdota Straujuma (lair 24 Fèbruari 1951; umur 71 taun) yaiku ekonom Letlan sing dadi Mahamantri Letlan saka Januari 2014 nganti Februari 2016. Sadurunge dadi Mahamantri, ia ngejabat minangka Mantri Pertanian saka 2011 nganti 2014. Ia menika wadon kapisan sing ngejabat minangka kepala pamrentahan nagara kasebut.[1]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Latvia gets first female prime minister". 22 January 2014. Dibukak ing 22 January 2014.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Kalungguhan pulitik
Kang sadurungé
Jānis Dūklavs
Mantri Pertanian
2011–2014
Kang sawisé
Jānis Dūklavs
Kang sadurungé
Valdis Dombrovskis
Mahamantri Letlan
2014–2016
Kang sawisé
Māris Kučinskis