Menyang kontèn

Lahusa, Nias Kidul

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Lahusa, Nias Selatan)
Lahusa, Nias Kidul
Nagara Indonésia
Kode Kemendagri12.14.03 Edit nilai pada Wikidata
JembarMasalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana.

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Nias Selatan {{{nama dati2}}}]]

Lahusa iku kecamatan ing Kabupaten Nias Kidul Propinsi Sumatra Lor.

Kabupaten Nias Kidul