Menyang kontèn

Lahewa, Nias

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Lahewa, Nias
Nagara Indonésia
Kode Kemendagri12.24.10 Edit nilai pada Wikidata
JembarMasalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana.

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Nias {{{nama dati2}}}]]

Lahewa iku kecamatan ing Kabupaten Nias propinsi Sumatra Lor

i love you

Kabupaten Nias