Ladhang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sawah kembang srengenge ing Cardejón, Spanyol (2012)

Ing tetanen, sawah minangka salah sawijining jinisarea lahan, ditutup utawa digunakake, digunakake kanggo tujuan tetanen kayata ngolah tanduran utawa minangka paddock utawa kandhang liyane kanggo ternak. A lapangan uga ora area ngiwa kanggo ngapusi gersang utawa minangka tanah arable .

Angonan rotasi kanthi suketan dipérang dadi paddock, saben siji padha angonan ing wektu sing cendhak
Wedhus Ireng ing paddock Selandia Baru kanthi latar mburi Lake Rotorua

Galeri gambar[besut | besut sumber]