La Bayamesa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

La Bayamesa iku lagu kabangsané Kuba.


Tèks[besut | besut sumber]

Alihbasa[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=La_Bayamesa&oldid=812529"