La Balanguera

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

La Balanguera iku lagu kabangsané Kapuloan Balear. Kapuloan Balear iku pérangan saka nagara Spanyol.

Tèks[besut | besut sumber]

Alihbasa[besut | besut sumber]