La Balanguera

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

La Balanguera iku lagu kabangsané Kapuloan Balear. Kapuloan Balear iku bagéan saka negara Spanyol.

Tèks[besut | besut sumber]

Alihbasa[besut | besut sumber]