Léon Vaillant

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Léon Vaillant
Léon Vaillant
Léon Vaillant
Miyos (1834-11-11)Novèmber 11, 1834
Paris
Tilar donya Novèmber 24, 1914
Paris
Kabangsan French
Bidhang
Lembaga Musiyum national d'histoire naturelle

Léon Louis Vaillant (11 Novèmber 1834-24 Novèmber 1914) inggih punika nimpuna zologi saking Prancis. Piyambakipun kawentar amargi karyanipun ing babagan hèrpetologi, malakologi, sarta widyamina.

Panjenenganipun nyengkuyung èkspèdhisi wadya segara Prancis ing Travailleur nalika taun 1880, 1881, sarta 1882, lan ing Talisman nalika taun 1883. Wonten ngandhap punika spésies-spésies ingkang sampun dipunparingi nami déning Léon Vaillant:

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. ^ Taxonomic Namesakes (species named after Vallaint)

Pranala njawi[besut | besut sumber]