Léon Vaillant

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Léon Vaillant
Vaillant Léon 1834-1914.png
Léon Vaillant
Lair (1834-11-11)Novèmber 11, 1834
Paris
Pati Novèmber 24, 1914
Paris
Bangsa French
Wong tuwa(s) Masalah Lua ing package.lua larik 80: module 'Modul:TableTools' not found.
Karièr ngèlmiah
Babagan Masalah Lua ing package.lua larik 80: module 'Modul:TableTools' not found.
Institutions Musiyum national d'histoire naturelle

Léon Louis Vaillant (11 Novèmber 1834-24 Novèmber 1914) inggih punika nimpuna zologi saking Prancis. Piyambakipun kawentar amargi karyanipun ing babagan hèrpetologi, malakologi, sarta widyamina.

Panjenenganipun nyengkuyung èkspèdhisi wadya segara Prancis ing Travailleur nalika taun 1880, 1881, sarta 1882, lan ing Talisman nalika taun 1883. Wonten ngandhap punika spésies-spésies ingkang sampun dipunparingi nami déning Léon Vaillant:

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. ^ Taxonomic Namesakes (species named after Vallaint)

Pranala njawi[besut | besut sumber]