Alphonse Milne-Edwards

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Alphonse Milne-Edwards taun 1883

Alphonse Milne-Edwards ( Paris , 13 Oktober 1835 - Paris, 21 April 1900) inggih punika tokoh Prancis ingkang ahli wonten ing bbidang mammalologist , ornitolog sarta carcinologist. Panjenenganipun asli saking Inggris, putra saking Henri Milne-Edwards, putu saking Bryan Edwards, gadhah kebon ing Jamaika. maring Bruges terakhir urip ing Prancis.

Cathetan suku[besut | besut sumber]


Ana loop cithakan: Cithakan:Persondata