Kyriakos Mitsotakis

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kyriakos Mitsotakis

Kyriakos Mitsotakis (basa Yunani: Κυριάκος Μητσοτάκης, lair ing Aténa tanggal 4 Maret 1968) iku Mahamantri Yunani kawit tanggal 8 Juli 2019. Dhèwèké dadi pangarepé parté konsérvatif Dhémokrasi Anyar (basa Yunani: Νέα Δημοκρατία) ing Januwari 2016. Kyriakos Mitsotakis iku putrané Konstantinos Mitsotakis, kang dadi Mahamantri Yunani saka 1990 nganti 1993.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "Kyriakos Mitsotakis Terpilih Jadi Perdana Menteri Yunani". CNBC Indonesia.