Kyle Larson

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kyle Larson

Kyle Miyata Larson (basa Jepang: カイル・ミヤタ・ラーソン, lair ing Sacramento, California, 31 Juli 1992) yaiku pembalap mobil profesional Amerika Serikat keturunan Jepang sing saiki balapan ing balapan mobil NASCAR Seri Piala . Larson minangka juara NASCAR Seri Pro Timur 2012. Kajaba iku, dheweke uga menang penghargaan minangka Rookie of the Year ing NASCAR Seri Nationwide 2013 lan NASCAR Seri Piala Sprint 2014. Larson uga dadi anggota tim sing menang kanggo balapan Daytona 24 Jam 2015. juara ing lomba Chili Bowl Nationals edisi 2020.

Ing NASCAR Larson gabung karo tim Chip Ganassi Racing wiwit musim 2014 nganti 2020.[1][2] Wiwit taun 2021, dheweke gabung karo tim Hendrick Motorsports.[3]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. Ryan, Nate (August 30, 2013). "Chip Ganassi on Kyle Larson: 'The kid's ready'". USA Today. Gannett Company. Dibukak ing August 30, 2013.
  2. Bob Pockrass (August 30, 2013). "Chip Ganassi says new driver Kyle Larson ready for Sprint Cup - NASCAR". Sporting News. Dibukak ing January 22, 2014.
  3. "Hendrick Motorsports signs Kyle Larson for 2021 season - NBC Sports". NASCAR Talk | NBC Sports (ing basa Inggris). 2020-10-28. Dibukak ing 2020-10-28.

Pranala njawi[besut | besut sumber]