Kvål, Hedmark

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kvål, Hedmark
Désa ing Nurwègen
Negara  Norway
CET (UTC+1)
 • Mangsa Panas (DST) CEST (UTC+2)

Kvål, Hedmark punika désa dumunung ing nagara Norwegia.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]