Kuwé wortel

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Carrot cake
Rueblitorte.jpg
JinisLoaf, sheet cake, layer cake
Panggonan asalDisputed; either England, France, or Switzerland
Woworan pokokFlour, eggs, sugar, carrots, almonds and baking powder[1]
VariasiHazelnuts, lemon, kirsch, cinnamon[1]
Buku masakan: Carrot cake  Médhia: Carrot cake

Kue wortel yaiku kue sing isine wortel dicampur adonan. Resep Kue wortel paling modern wortel digawe saka krim keju putih beku. Kadhangkala, pecan, nanas, lan klapa parut ditambahake ing campuran.

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b Cithakan:In lang Aargauer Rübelitorte, www.kulinarischeserbe.ch (page visited on 31 July 2014).

Pustaka[besut | besut sumber]