Kuping babi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Oreja de Cerdo ing Madrid, Spanyol

Kuping babi, minangka panganan kanggo manungsa, yaiku kuping babi sing wis dimasak. Iki ditemokake ing maneka masakan ing saindenging jagad.