Kulite wuled godhong lumbu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kulité wuled godhong lumbu iku sanepa sing tegesé kulité mbedhel banget.

Uga delengen[besut | besut sumber]