Kudowa Zdrój

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kudowa Zdrój
POL Kudowa-Zdrój COA.svg
Lambang Kudowa Zdrój
Lokasi Kudowa-Zdroj.png
Lokasi Kudowa Zdrój
Katrangan cekak
Provinsi: Silesia Hilir
Jembar: ... km²
Padunung: 28.249 jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Kudowa Zdrój
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Kudowa Zdrój (Jerman Bad Kudowa; Ceko Lázně Chudoba) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki nduwé padunung ... jiwa.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kudowa_Zdrój&oldid=1090852"