Książ Wielkopolski

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Książ Wielkopolski
POL Książ Wielkopolski COA.svg
Lambang Książ Wielkopolski
120px
Lokasi Książ Wielkopolski
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Książ Wielkopolski
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Książ Wielkopolski (Jerman Xions, Schonz) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé padunung ... jiwa.