Krzywiń

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Krzywiń
POL Krzywiń COA.svg
Lambang Krzywiń
120px
Lokasi Krzywiń
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Krzywiń
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Krzywiń (Jerman Kriewen) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé padunung ... jiwa.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Krzywiń&oldid=1002083"