Krzeszowice

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Krzeszowice
POL Krzeszowice COA.svg
Lambang Krzeszowice
Barkas:POL Krzeszowice map.svg
Lokasi Krzeszowice
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Krzeszowice
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Krzeszowice (Jerman Kressendorf) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.

a