Krzanowice

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Krzanowice
POL Krzanowice COA.svg
Lambang Krzanowice
120px
Lokasi Krzanowice
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Krzanowice
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Krzanowice (Jerman Kranowitz, Kranstädt) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé padunung ... jiwa.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Krzanowice&oldid=1001858"