Krzanowice

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Krzanowice
POL Krzanowice COA.svg
Lambang Krzanowice
120px
Lokasi Krzanowice
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Krzanowice
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Krzanowice (Jerman Kranowitz, Kranstädt) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.