Krynica Morska

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Krynica Morska
POL Krynica Morska COA.svg
Lambang Krynica Morska
120px
Lokasi Krynica Morska
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Krynica Morska
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Krynica Morska (Jerman Kahlberg) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.