Krynica Morska

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Krynica Morska
POL Krynica Morska COA.svg
Lambang Krynica Morska
120px
Lokasi Krynica Morska
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Krynica Morska
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Krynica Morska (Jerman Kahlberg) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.