Krobia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Krobia
POL Krobia COA.svg
Lambang Krobia
120px
Lokasi Krobia
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Krobia
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Krobia (Jerman Kröben) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.