Kristian Sundtoft

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kristian Sundtoft (lair 11 Agustus 1937 - surut 2 Januari 2015, nalika tilar donya umuré 77 taun), iku sawijining pulitikus Norwégia.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]