Kristína Peláková

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kristina ing Oslo

Kristína Peláková utawa ditepungi kanthi profésional minangka Kristina (lair ing Svidník, 20 Agustus 1987) iku sawijining penyanyi saka Slowak. Dhèwèké dadi misuwur déné laguné Horehronie ngenani tlatah mawa jeneng sing padha ing Slowak lan mèlu dilombakaké ing Oslo, Norwègia, nalika Eurovision Song Festival taun 2010. Sanadyan laguné iku favorité para pamirsa, nanging dhèwèké gagal lolos sémifinal.