Koziegłowy

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Koziegłowy
POL Koziegłowy COA.svg
Lambang Koziegłowy
120px
Lokasi Koziegłowy
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Koziegłowy
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Koziegłowy (Jerman ...) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki nduwé padunung ... jiwa.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Koziegłowy&oldid=1090949"