Kowalewo Pomorskie

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kowalewo Pomorskie
POL Kowalewo Pomorskie COA.svg
Lambang Kowalewo Pomorskie
POL Kowalewo Pomorskie map.svg
Lokasi Kowalewo Pomorskie
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Kowalewo Pomorskie
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Kowalewo Pomorskie (Jerman Schönsee, Kreis Briesen) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki nduwé padunung ... jiwa.