Kowalewo Pomorskie

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Kowalewo Pomorskie
POL Kowalewo Pomorskie COA.svg
Lambang Kowalewo Pomorskie
POL Kowalewo Pomorskie map.svg
Lokasi Kowalewo Pomorskie
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Kowalewo Pomorskie
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Kowalewo Pomorskie (Jerman Schönsee, Kreis Briesen) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.