Kopi susu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Kopi susu minangka kategori ombenan adhedhasar kopi sing digawe karo susu . Johan Nieuhof, duta besar Walanda ing Tiongkok, dikatutake minangka wong kapisan sing ngombe kopi nganggo susu nalika dheweke nyobi udakara taun 1660. [1]

Kopi karo susu
  1. Claudia Roden (1994). Coffee: A Connoisseur's Companion. Pavilion Books. p. 95.