Konvènsi Jenéwa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Dokumèn Resmi

Konvènsi Jenewa iku konvènsi sing lumangsung ing Jenewa, Swiss. Pasal 3 Konvènsi Jenewa taun 1949 masang dhasar Hukum Humanitèr kanthi ngrumusake aturan jroning mangsa konflik mawa gaman.

Deleng uga[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]