Konvènsi Jenéwa

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Dokumèn Resmi

Konvènsi Jenewa iku salah siji konvènsi sing lumangsung ing Jenewa, Swiss. Pasal 3 Konvènsi Jenewa taun 1949 masang dhasar Hukum Humanitèr kanthi ngrumusake aturan jroning mangsa konflik mawa gaman.

Deleng uga[sunting | Owah sumber]

Pranala jaba[sunting | Owah sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Konvènsi_Jenéwa&oldid=928101"