Menyang kontèn

Konvènsi Jenéwa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Dokumèn Resmi

Konvènsi Jenewa iku konvènsi sing lumangsung ing Jenewa, Switserlan. Pasal 3 Konvènsi Jenewa taun 1949 masang dhasar Hukum Humanitèr kanthi ngrumusake aturan ing sajeroning mangsa konflik mawa gaman.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]