Konsumsi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Konsumsi, saka basa Walanda consumptie, ya iku kagiyatan sing tujuané ngurangi utawa ngentèkaké daya guna siji benda, wujud barang utawa jasa, kanggo nyukupi kabutuhan lan kapuasan kanthi langsung.

Pirsanana uga[besut | besut sumber]