Konsumèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Продавец промтоваров за работой.JPG

Konsumèn iku utawa saklompok wong sing tuku sawijining prodhuk kanggo dipigunaaké dhéwé lan ora didol manèh. Yèn tujuan anggoné tuku prodhuk mau kanggo didol manèh utawa biyasa disebut kulakan, mila sebutané pangecer utawa distributor.

Pirsanana uga[besut | besut sumber]