Konsumèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Продавец промтоваров за работой.JPG

Konsumèn iku utawa saklompok wong sing tuku sawijining prodhuk kanggo dipigunaaké dhéwé lan ora didol manèh. Yèn tujuan anggoné tuku prodhuk mau kanggo didol manèh utawa biyasa karan kulakan, mila sebutané pangecer utawa distributor.

Pirsanana uga[besut | besut sumber]