Konsumèn

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Продавец промтоваров за работой.JPG

Konsumèn iku utawa saklompok wong sing tuku sawijining prodhuk kanggo dipigunaaké dhéwé lan ora didol manèh. Yèn tujuan anggoné tuku prodhuk kasebut kanggo didol manèh utawa biasa disebut kulakan, mila sebutané pangecer utawa distributor.

Pirsanana uga[sunting | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Konsumèn&oldid=1029281"