Konsumèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Продавец промтоваров за работой.JPG

Konsumèn iku utawa saklompok wong sing tuku siji prodhuk kanggo dipigunaaké dhéwé lan ora didol manèh. Yèn tujuan anggoné tuku prodhuk mau kanggo didol manèh utawa biyasa karan kulakan, mila sebutané pangecer utawa distributor.

Pirsanana uga[besut | besut sumber]