Kolonèl

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Tandha pangkat Kolonèl TNI AD

Kolonèl iku kepangkatan jroning jenjang perwira menengah ing lingkungan kemilitèran Indonésia. Ing jaman Orde Baru, jenjang kepangkatan iki uga dianggo ing lingkungan Polri. Kepangkatan iki dilambangaké nganggo gambar kembang melati telu. Jabatan struktural kanthi pangkat iki antara liya jabatan Danrem (Komandan Resort Militèr). Jenjang kepangkatan iki setara karo Komisaris Besar ing kepangkatan Polri.

Delengen uga[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kolonèl&oldid=1031412"