Kobylin

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Kobylin
POL Kobylin COA.svg
Lambang Kobylin
POL Kobylin map.svg
Lokasi Kobylin
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: 4,87 km²
Padunung: 3130 jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Kobylin
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Kobylin (Jerman Koppelstädt) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé padunung 3130 jiwa.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kobylin&oldid=1001600"